Volume 74 Issue 1 2023 - (February 2023)
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Development of novel and functional gluten-free cracker formulas by using diverse cereal, pseudo-cereal and legume flours
Entwicklung neuartiger und funktioneller glutenfreier Knabbergebäck-Rezepturen unter Verwendung verschiedener Getreide-, Pseudogetreide- und Hülsenfruchtmehle
Beyza Yazıcı Polat, Halef DizlekJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(1), 18–27 - Original Article
Fatty acid composition, cholesterol content, volatile compounds, antioxidant activity, phenolic compounds, and microstructure of sheep yoghurt enriched with the addition of kiwi and banana
Fettsäurezusammensetzung, Cholesteringehalt, flüchtige Verbindungen, antioxidative Aktivität, phenolische Verbindungen und Mikrostruktur von mit Kiwi und Banane angereichertem Schafsjoghurt
Murat Emre Terzioğlu, İhsan BakirciJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(1), 11–17 - Original Article
Bacteriological enumeration, mycological profile and some physicochemical properties of Samarella (Tsamarella), a sun-dried meat product of Cyprus
Bakteriologische Auszählung, mykologisches Profil und einige physikochemische Eigenschaften von Samarella (Tsamarella), einem sonnengetrockneten Fleischprodukt aus Zypern
Halil Doruk Kaynarca, Canan Hecer, Beyza Hatice Ulusoy, Fatma Kaya Yıldırım, Hasan AnıtJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(1), 4–10