Volume 73 Issue 6 2022 - (December 2022)
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Ellagitannins loaded maltodextrin and lecithin nanoparticles: antioxidant, antimicrobial, antidiabetic activity, and bioaccessibility under in-vitro digestion
Mit Ellagitanninen beladene Maltodextrin- und Lecithin-Nanopartikel: Antioxidative, antimikrobielle und antidiabetische Aktivität sowie Bioverfügbarkeit bei in-vitro-Verdauung
Emine Okumuş, Emre BakkalbaşıJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(6), 187–193 - Original Article
Comparison of antioxidant potency, pectin methyl esterase activity, and microbial contamination in red grape juice samples pasteurized by ultrasonication and thermal process
Vergleich der antioxidativen Wirkung, der Pektin-Methylesterase-Aktivität und der mikrobiellen Kontamination in roten Traubensaftproben, die mit Ultraschall und thermischen Verfahren pasteurisiert wurden
Ghazaleh Abdullahi Moghaddam Masouleh, Leila Nateghi, Masoumeh MoslemiJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(6), 180–186 - Original Article
Assessment of the efficiency of cleaning and disinfection protocols against Enterococcus faecalis biofilms recovered from milk pipes
Bewertung der Wirksamkeit von Reinigungs- und Desinfektionsprotokollen gegen Enterococcus faecalis-Biofilme die Milchleitungen entnommen wurden
Asmaa Cherif Anntar, Mohamed Salih Barka, Ibrahim Benamar, Nahida Bendimered, ... Buomedine Moussa BoudjemaaJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(6), 172–179