Volume 73 Issue 4 2022 - (August 2022)
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Suppressing E. coli activation in probiotic yogurt during fermentation by supplementing bitter melon (Momordica charantia L.) ethanol extract
Unterdrückung von E. coli in probiotischem Joghurt während der Fermentation durch den Zusatz von Ethanolextrakt aus Bittermelonen (Momordica charantia L.)
Selin Kalkan, Selahaddin Batuhan Akben, Demet ÇangaJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(4), 128–137 - Original Article
Preliminary investigations of ice creams for the determination of the physicochemical properties and aroma compounds by GC-MS produced from cow, sheep, goat, and buffalo milk
Voruntersuchungen an Speiseeis, hergestellt aus Kuh-, Schaf-, Ziegen- und Büffelmilch, zur Bestimmung der physikalisch-chemischen Eigenschaften und Aromastoffe
Bayram Ürkek, Hüseyin Ender Gürmeriç, Mustafa Şengül, Cemalettin BaltacıJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(4), 120–127 - Original Article
The role of laurel, oregano, and thyme essential oils on the oxidative stability and microbiological quality of sea bass fillets (Dicentrarchus labrax) during refrigerated storage
Die Rolle von ätherischen Lorbeer-, Oregano- und Thymianölen auf die oxidative Stabilität und mikrobiologische Qualität von Wolfsbarschfilets (Dicentrarchus labrax) während der gekühlten Lagerung
Kubra UnalJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(4), 112–119