Volume 73 Issue 3 2022 - (June 2022)
- Original Article
Study of the differences in the types of meals, energy intake, food type, and nutrients in an Algerian university population
Studie über Unterschiede bei Mahlzeiten, Energieaufnahme sowie Art der Lebensmittel und Nährstoffe an einer algerischen Universität
Belhadj Benziane Abdelhammid, Mezaini Abdelkader, Berkane Fadhila, Sikal Ibtissem, Mokhtari Djamel EddineJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(3), 101–107 - Original Article
Effect of in vitro digestion on hydrophilic and lipophilic antioxidant capacity of commonly consumed fruits and vegetables
Auswirkung der In-vitro-Verdauung auf die hydrophile und lipophile antioxidative Kapazität von häufig verzehrten Obst- und Gemüsesorten
Fatma Kübra Sayın, Derya Arslan Danacıoğlu, Şenay Burçin Alkan, Hasan Hüseyin KaraJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(3), 93–100 - Original Article
Increasing the quality of cold-stored Atlantic Salmon (Salmo salar Linnaeus, 1758) via single and combined use of natural preservatives: chitosan, nisin and garlic essential oil
Steigerung der Qualität von kalt gelagertem Atlantischem Lachs (Salmo salar Linnaeus, 1758) durch einmalige und kombinierte Verwendung natürlicher Konservierungsmittel: Chitosan, Nisin und ätherisches Knoblauchöl
Şehnaz Yasemin Tosun, Sühendan Mol, Didem Üçok Alakavuk, Şafak Ulusoy, Hande DoğruyolJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(3), 86–92 - Original Article
Characterization of organic Spirulina spp. and Chlorella vulgaris as one of the most nutrient-dense food
Charakterisierung von bio form Spirulina spp. und Chlorella vulgaris als eines der nährstoffreichsten Lebensmittel
Ivana Čabarkapa, Slađana Rakita, Sanja Popović, Zorica Tomičić, ... Olivera ĐuragićJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(3), 78–85