Volume 72 Issue 5 2021 - (October 2021)
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The effects of fermentation time on heat treated sucuk (turkish-style dry-fermented sausage)
Einfluss der Fermentationsdauer auf wärmebehandelte Sucuk (türkische, trockengepökelte Rohwurst)
Hüdayi ErcoşkunJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(5), 164–175 - Original Article
Isolation and identification of lactic acid bacteria from boza produced traditionally in the thrace region of Turkey
Isolierung und Identifizierung von Milchsäurebakterien aus Boza, die traditionell in der Region Thrakien der Türkei hergestellt wurden
Melda Yağmur Tortum, Tuncay Gümüş, Deniz Damla Altan KamerJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(5), 158–163 - Original Article
Microbiological, antimicrobial and antioxidant characteristics of commercial Turkish kefirs
Mikrobiologische, antimikrobielle und antioxidative Eigenschaften kommerzieller türkischer Kefirs
Nilgün Öncül, Ayşe Özbey, Hakan Erinç, Zeliha YildirimJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(5), 150–157 - Original Article
Effects of Bifidobacterium animalis and inulin addition on quality characteristics of synbiotic milk chocolate
Auswirkungen der Zugabe von Bifidobacterium animalis und Inulin auf die Qualitätsmerkmale von synbiotischer Milchschokolade
Ayşe Akgül, Durmuş Sert, Emin MercanJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(5), 142–149