Volume 72 Issue 3 2021 - (June 2021)
- Original Article
Quantification of deoxynivalenol and fumonisins in cereals and derived products by high-performance liquid chromatography
Quantifizierung von Deoxynivalenol und Fumonisinen in Getreide und Getreideprodukten mittels Hochleistungsflüssigkeitschromatographie
Hilal Zeynep Sahin, Bülent KabakJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(3), 94–99 - Original Article
Contents of biogenic amines in canned pet food and in beef-based BARF-food
Gehalte an biogenen Aminen in Tierfutterkonserven und in zur Rohverfütterung bestimmter Rindermuskulatur (BARF)
Peter Paulsen, Susanne Bauer, Egzon Kukleci, Frans J. M. Smulders, Zuzana DičákováJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(3), 89–93 - Original Article
Review of industrial drying of fruits and vegetables
Industrielles Trocknen von Obst und Gemüse
Harpreet Kaur Jambh, Ranjeet Singh, Kshitiz KumarJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(3), 76–88 - Original Article
Influence of extraction methods and solvents on the antimicrobial activity of pickled Ferula orientalis
Extraktionsmethoden und Auswirkungen von Lösungsmitteln auf die antimikrobielle Aktivität von eingelegten Ferula orientalis
Elif Feyza Topdas, Memnune Sengul, Bulent CetinJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(3), 100–106