Volume 71 Issue 5 2020 - (October 2020)
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Comparison of the effects of air and water immersion chilling on processing and sensory attributes of broiler carcass
Vergleich der Effekte von Luft- und Tauchkühlung auf Verarbeitungseigenschaften und sensorische Qualität von Broiler-Schlachtkörpern
Kashif Nauman, Sher Ali, Ahmad J. Mustafa, Shahid MehmoodJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(5), 129–133 - Original Article
Microbial quality of a confection (Tahini Halva) manufactured in Turkey
Mikrobiologische Beschaffenheit von einer in der Türkei hergestellten Süßigkeit (Tahini Halva)
Işıl Var, Sinan Uzunlu, Funda Gök MavişJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(5), 124–128 - Original Article
Milk components of Thuringian Forest Goats and German Improved White Goats: A comparative study
Über Inhaltsstoffe der Milch von Thüringer Waldziegen und Weißen Deutschen Edelziegen: Eine vergleichende Untersuchung
Diana Sorg, Anabell Jandowsky, Kai Frölich, Hartwig BostedtJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(5), 115–123 - Original Article
Risk assessment of the alimentary transmission of tick-borne encephalitis viruses from goats to humans by milk and milk products in Swiss alpine regions
Risikobewertung der alimentären Übertragung von Frühsommer-Meningoenzephalitis-Viren von der Ziege auf den Menschen durch Milch und Milchprodukte in den Schweizer Alpenregionen
Jan-Erik Ingenhoff, Marc Mühlemann, Rahel Ackermann-Gäumann, Dominik Moor, Thomas BergerJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(5), 110–114