Volume 71 Issue 3 2020 - (June 2020)
- Original Article
Monitoring hygienic measures for decreasing Salmonella occurrence in Turkey Barns
Überwachung der Hygienemaßnahmen zur Reduktion des Vorkommens von Salmonella auf Putenfarmen
Nazaret Cano, Francisco Arispón, Rafael Jordano, Luis M. MedinaJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(3), 75–80 - Original Article
Influences of filtration and storage time on the quality of Tavşan Yüreği extra virgin olive oil (EVOO)
Einflüsse der Filtrations- und Lagerzeit auf die Qualität von Tavşan Yüreği Natives Olivenöl extra (EVOO)
Esmaeil Ghanbari Shendi, Dilek Sivri Ozay, Mucahit Taha Ozkaya, Nimeti Feyza UstunelJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(3), 67–74 - Original Article
Inactivation of relevant eggshell-related bacterial species on agar plates with atmospheric pressure plasma
Inaktivierung relevanter Eischalen assoziierte Bakterien auf Agarplatten mittels atmosphärischem Plasma
Maike Moritz, Claudia Wiacek, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(3), 62–66