Volume 71 Issue 2 2020 - (April 2020)
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The effects of Artichoke (Cynara scolymus L.) Leaf Extract on the microbial and chemical quality of Sardine (Sardina pilchardus Walbaum, 1792) fish patties and shelf life modeling
Die Auswirkungen von Artischockenblattextrakt (Cynara scolymus L.) auf die mikrobielle und chemische Qualität von Sardinenfrikadellen (Sardina pilchardus Walbaum, 1792) und Haltbarkeitsmodelle
Fatma Öztürk, Selin Kalkan, Tuğçe Tirali, Hatice GündüzJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(2), 50–57 - Original Article
Characteristics of the milk of Italian Holstein dairy cows fed a diet including mycorrhized maize grain
Merkmale der Milch von italienischen Holstein-Milchkühen, die mit Mykorrhiza-Mais gefüttert wurden
Carmela Tripaldi, Sabrina Di Giovanni, Miriam Iacurto, Sabrina Locatelli, ... David Meo ZilioJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(2), 45–49 - Original Article
UV-C irradiation of ‘Maradol’ papaya fruits: effect on physicochemical qualities and sensory characteristics
UV-C-Bestrahlung von Maradol-Papaya-Früchten; Auswirkung auf physikalisch-chemische Eigenschaften und sensorische Eigenschaften
Luis Sesma-Morales, Miguel Salvador-Figueroa, Didiana Gálvez-López, Raymundo Rosas-Quijano, Alfredo Vázquez-OvandoJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(2), 38–44 - Original Article
Time-temperature profiles in the food supply chain of the Austrian Armed Forces and implications for microbiological food safety
Zeit-Temperaturprofile in der Verpflegungslogistik des Österreichischen Bundesheeres und Bedeutung für die mikrobiologische Lebensmittelsicherheit
Albert Schuen, Petra-Teresa Hufnagel, Peter Paulsen, Frans J. M. SmuldersJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(2), 32–37