Volume 71 Issue 1 2020 - (February 2020)
- Original Article
Some physicochemical and microbiological properties of butter produced in Erzurum
Die physikochemischen und mikrobiologischen Eigenschaften von Butter aus der Provinz Erzurum
Halil İbrahim Akgül, Mustafa Şengül, Bayram Ürkek, Tuba Erkaya Kotan, Zeynep GürbüzJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(1), 21–26 - Original Article
Outcome and acceptability of an educational intervention programme on food-borne diseases and food safety behaviour for food handlers and related sectors in Sri Lanka
Ergebnis und Akzeptanz eines pädagogischen Interventionsprogramms zu durch Lebensmittel übertragenen Krankheiten und Lebensmittelsicherheitsverhalten für Lebensmittelhändler und verwandte Sektoren in Sri Lanka
C. M. Wickramatilake, C. J. Wijesinghe, W. M. D. G. B. Wijayaratne, V. Tillekeratne, J. M. DolamullageJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(1), 16–20 - Original Article
A survey of sulfonamides in meat and honey in Vojvodina Market, Serbia
Sulfonamide in Fleisch und Honig auf einem Markt in Vojvodina, Serbien – eine Übersicht
Brankica Kartalović, Jelena Petrović, Radomir Ratajac, Suzana Vidaković, ... Vesna ĐorđevićJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(1), 10–15 - Original Article
Stress measurement after transportation and slaughter
Messung stressbezogener Paramater bei Pferden nach Transport und Schlachtung
Heidrun Gehlen, Sabita Diana Stöckle, Maike WaltherJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(1), 4–9