Volume 70 Issue 6 2019 - (December 2019)
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Biofunctional effects of Pistacia vera addition on the quality of Simit Kebab
Biofunktionelle Wirkungen der Hinzufügung von Pistacia vera (Pistazien) auf die Qualität des türkischen Simit-Kebab
Ceyda Ozcan, Tugba Dursun Capar, Lutfiye Ekici, Abdulatef M. Ahhmed, ... Hasan YetimJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(6), 186–192 - Original Article
Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Zusammensetzung und antibakterielle Wirkung von ätherischen Pflanzenölen gegen Escherichia coli und Salmonella Typhimurium
Ana Varga, Sunčica Kocić-Tanackov, Ivana Čabarkapa, Milica Aćimović, Zorica TomičićJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(6), 177–185 - Original Article
Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production
Optimierung der Alkoholgärungsparameter für Pflaumenweinproduktion
Uroš Miljić, Jovana Djuran, Vladimir PuškašJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(6), 169–176 - Original Article
Monitoring the microbial status of raw and pasteurized milk from vending machines in Brandenburg, Germany
Überwachung des mikrobiellen Status von Rohmilch und pasteurisierter Milch aus Milchtankstellen in Brandenburg, Deutschland
Rebecca Pöther, Frank Scheffel, Michael Behr, Dirk KrowasJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(6), 160–168