Volume 70 Issue 5 2019 - (October 2019)
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Evaluation of nutritional, physical and sensory properties of flathead grey mullet’s (Mugil cephalus) flesh after cooking
Untersuchung der ernährungsphysiologischen, physikalischen und sensorischen Eigenschaften von Großkopfmeeräschen-Filets (Mugil cephalus) nach dem Garen
Ömer Alper Erdem, Mehmet Tolga DincerJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(5), 149–155 - Original Article
The impacts of fish protein isolate addition on the nutritional and quality properties of chicken frankfurter during cold storage (4 °C)
Auswirkungen der Zugabe von Fischeiweißisolat auf die ernährungsphysiologischen Eigenschaften und die Qualitätsmerkmale von kalt gelagerten (4 °C) Hühnerwürstchen
Gülsün Özyurt, Çag˘ ın Gayde, Elif Tug˘ çe Aksun, Mustafa Durmus¸, ... Esmeray Küley Bog˘ aJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(5), 138–148 - Original Article
Comparative examination of neck and breast skin samples of broilers after chilling
Vergleichende Untersuchungen von Halshaut- und Brusthautproben von Broilern nach der Kühlung
Nina Langkabel, Roswitha Merle, Lüppo EllerbroekJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(5), 135–137 - Original Article
Does chicken become healthier? An inventory on the basis of the rates and reasons for condemnation of poultry meat from 2002 to 2017 in German slaughterhouses
Ist das Geflügel gesünder geworden? Eine Bestandsaufnahme auf der Basis der Beanstandungen bei der Geflügelfleischuntersuchung von 2002–2017 in Deutschland
Lüppo Ihno EllerbroekJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(5), 128–134