Volume 70 Issue 3 2019 - (June 2019)
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Fortification of edible zein films with thyme, laurel and orange essential oils and determination of their antifungal and radical scavenging properties
Anreicherung von essbaren Zeinfilmen mit ätherischen Ölen aus Thymian, Lorbeer und Orange und Bestimmung ihrer antifungalen und radikalfangenden Eigenschaften
Cigdem Mecitoglu Gucbilmez, Omer Oksuz, Muhammet AriciJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(3), 82–88 - Original Article
Synergy of ultrasound and osmotic dehydration in improving drying kinetics and quality of dried sweet potato (Ipomea batatas L.)
Synergieeffekte von Ultraschall und osmotischer Dehydrierung zur Verbesserung der Trocknungskinetik und der Qualität von getrockneten Süßkartoffeln (Ipomea batatas L.)
Muhammad Tayyab Rashid, Haile Ma, Bushra Safdar, Mushtaque Ahmed Jatoi, ... Cunshan ZhouJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(3), 72–81 - Original Article
Evaluation of Physico-chemical Properties and Selected Antibiotic Residues in UHT Milk Marketed in Palestine
Bewertung physikalisch-chemischer Eigenschaften und ausgewählte Antibiotikarückstände in UHT-Milch, die in Palästina vermarktet wird
Samer Mudalal, Bassam Ali Abu-Shanab, Jihad AbdallahJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(3), 66–71 - Original Article
Total lipid content and fatty acid composition in edible offal from pigs
Gesamtlipidgehalt und Fettsäurezusammensetzung in essbaren Schlachtnebenprodukten von Schweinen
José Pestana, Cristina Alfaia, Susana Alves, Marta Madeira, ... José A. M. PratesJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(3), 60–65