Volume 70 Issue 2 2019 - (April 2019)
- Original Article
Acrylamide content in Algerian food and preliminary assessment of acrylamide exposure in Algerian households
Acrylamidgehalt in algerischer Nahrung und vorläufige Bewertung der Acrylamidbelastung in algerischen Haushalten
Belhadj Benziane Abdelhammid, Dilmi Bouras Abdelkader, Mezaini Abdelkader, Belhadri Ahmed, Benali MohammedJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(2), 48–55 - Original Article
Antimicrobial and antioxidant influence of Syzygium aromaticum oil supplementation on minced beef quality during cold storage
Antimikrobieller und antioxidativer Einfluss von Gewürznelkenöl (Syzygium aromaticum) auf die Qualität von Rinderhackfleisch während der Kühllagerung
Ali Osman, Samir Ahmed Marghany Mahgoub, Khaled Mohamed Mohamed Wahdan, Mohamed Fawzy RamadanJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(2), 40–47 - Original Article
Microbial quality of water buffalo milk on a farm in Germany
Mikrobiologische Beschaffenheit von Wasserbüffelmilch in einem Betrieb in Deutschland
Sylvia Thierfelder, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(2), 34–39