Volume 69 Issue 6 2018 - (December 2018)
- Original Article
Comparison of nickel content in broiler chickens and domestic chickens
Vergleich des Nickelgehalts von Masthühnern und Hühnern aus häuslicher Haltung
Moneeza Abbas, Fatima Younas, Tahira Mughal, Amina AbrarJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(6), 184–187 - Original Article
Effects of different fibers on the quality of chicken meatballs
Auswirkungen verschiedener Nahrungsfasern auf die Qualität von Hähnchenfleischbällchen
Ozgur Golge, Osman Kılınççeker, Ahmet KolumanJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(6), 177–183 - Original Article
Presence of Staphylococcus aureus, staphylococcal enterotoxins and antimicrobial resistance in traditionally produced raw milk cheeses
Vorhandensein von Staphylococcus aureus, Staphylokokken Enterotoxinen und antimikrobielle Resistenzen in traditionell hergestelltem Rohmilchkäse
Semra Gürbüz, Oktay Keskin, Sevil Erdenliğ Gürbilek, Osman Yaşar Tel, ... Hala HassanJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(6), 171–176 - Original Article
Effect of pulsed electric fields on the endogenous microflora and physico-chemical properties of porcine blood plasma
Einfluss gepulster elektrischer Felder auf die endogene Mikroflora und physikalisch-chemische Parameter von Schweineblutplasma
Annika Boulaaba, Martina Kiessling, Nathalie Egen, Günter Klein, Stefan TöpflJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(6), 164–170