Volume 69 Issue 5 2018 - (October 2018)
- Original Article
Quantification of the pesticide residues in market pasteurized milk samples using UA-DLLME-SFO method in Kermanshah city, Iran
Quantifizierung von Pestizidrückständen in pasteurisierten Milchproben unter Verwendung der UA-DLLME-SFO-Methode in der Stadt Kermanshah, Iran
Meghdad Pirsaheb, Farhad Amirian, Nazir Fattahi, Yadolah Fakhri, ... Anvar AsadiJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(5), 155–159 - Original Article
Microbiological quality and chemical composition of goat milk
Mikrobiologische Qualität und chemische Zusammensetzung von Ziegenmilch
Christiane Pietschmann, Martina Ludewig, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(5), 145–154 - Original Article
Microbiological quality of raw milk sold directly from farms to consumers in Switzerland
Mikrobiologische Qualität von direkt ab Hof an den Konsumenten verkaufter Rohmilch in der Schweiz
Marc Zulauf, Claudio Zweifel, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(5), 140–144 - Original Article
Detection of human noroviruses in frozen strawberries: Comparative study of the working group for food associated viruses (Arbeitsgruppe Lebensmittelassoziierte Viren – ALV) 2017
Nachweis humaner Noroviren in Tiefkühl-Erdbeeren: Vergleichsstudie 2017 der Arbeitsgruppe Lebensmittelassoziierte Viren (ALV)
Jens Pfannebecker, Barbara BeckerJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(5), 134–139