Volume 69 Issue 2 2018 - (April 2018)
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Assessment of the freshness changes in lessepsian lizardfish (Saurida lessepsianus, n. sp.) during storage in ice
Bewertung der Frischeveränderungen bei Lessepsian Lizardfish (Saurida lessepsianus, n. Sp.) bei Eislagerung
Abdullah Öksüz, Ayse Özyilmaz, Gülsün Akdemir EvrendilekJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(2), 66–74 - Original Article
Composition and quality attributes of fillets from different catfish species on the German market
Zusammensetzung und Qualitätsmerkmale von Filets verschiedener Welsarten auf dem deutschen Markt
Berit Wasenitz, Horst Karl, Harry W. PalmJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(2), 57–65 - Original Article
Antibiotic susceptibility of Enterobacteriaceae, isolated from sprouts, mixed salads and ready-to-eat salads in Germany
Antibiotika-Empfindlichkeit von Enterobacteriaceae isoliert aus Sprossen, Mischsalaten und „Ready-to-Eat“ Salaten in Deutschland
Dominic A. Stoll, Natalie C. Stark, Biserka Becker, Sabine E. Kulling, Melanie HuchJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(2), 49–56 - Original Article
Current hazards by notifiable animal diseases for the pork food chain – development of practical instructions
Aktuelle Gefahren durch Tierseuchen für die Lebensmittelkette Schweinefleischproduktion – Erarbeitung von praktischen Handlungsanweisungen
Luisa Weber, Diana MeemkenJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(2), 30–48