Volume 69 Issue 1 2018 - (February 2018)
- Original Article
Effect of storage on physicochemical, microbial analysis and sensory characteristics of diet guava squash
Wirkung der Lagerung auf physikochemische, mikrobielle und sensorischen Eigenschaften eines diätischen Guaven-Fruchtsaftkonzentrats
Muhammad Tayyab Rashid, Malik Muhammad Hashim, Asif Wali, Haile Ma, ... Xiong JianJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(1), 19–25 - Original Article
Microbiological quality assessment of meat and dairy products from small-scale factories in european Side of Turkey
Untersuchungen zur mikrobiologischen Qualität von Fleisch- und Milchproduktion aus Kleinbetrieben der Türkei
Bayram Çetin, André Becker, Amir AbdulmawjoodJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(1), 14–18 - Original Article
Evaluation of the mineral and trace elements of various breads
Mineralien und Spurenelemente verschiedener Brotsorten
Mustafa Harmankaya, Ayşgül Korkmaz, Mehmet Musa Özcan, Durmuşli Ceylan, ... Mustafa Mete ÖzcanJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(1), 10–13 - Original Article
Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses
Gehalte an biogenen Aminen und Mikroflora in typischen slowakischen Käsesorten
Zuzana Dicakova, Pavel Bystricky, Boris Semjon, Susanne Bauer, ... Peter PaulsenJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(1), 4–9