Volume 68 Issue 3 2017 - (June 2017)
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Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps
Wirkung ätherischer Öle aus Orangenschalen auf die Haltbarkeit von Garnelen
Yunus Alparslan, Cansu Metin, Hatice H. Yapıcı, Taçnur Baygar, ... Tuba BaygarJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(3), 69–78 - Original Article
Toxic metal risk with fish consumption for women of childbearing age
Schwermetallrisiko für Frauen im gebärfähigen Alter durch Fischkonsum
Nuray Erkan, Özkan ÖzdenJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(3), 62–68 - Original Article
Quantity and quality properties of breast and thigh of chicken broilers from organic and conventional production systems
Qualitative und quantitative Eigenschaften von Hühnerbrüsten und -oberschenkeln aus ökologischer und konventioneller Erzeugung
Fouad A. A. Abdullah, Hana BuchtováJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(3), 56