Volume 68 Issue 1 2017 - (February 2017)
- Original Article
The lipid content and fatty acid profiles in the fattened bluefin tuna (Thunnus thynnus) in the Mediterranean Sea
Lipidgehalt und Fettsäureprofil gemästeter Blauflossen-Thunfische (Thunnus thynnus) aus dem Mittelmeer
Abdullah ÖksüzJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(1), 15–20 - Original Article
Reduction of Listeria monocytogenes on Various Food Contact Surfaces by Listeria Phage Suspension or Electrolyzed Oxidizing Water
Reduktion von Listeria monocytogenes auf verschiedenen Lebensmittel-Kontaktflächen mit Listeria Phagensuspension oder elektrolysiertem oxidierenden Wasser
Evren Burcu Şen Yılmaz, S. Benjakul, Şükran Çaklı, Kitiva VongkamjanJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(1), 9–14 - Original Article
Microbiological status of slaughter by-products from different animal species (pig, cattle, poultry)
Mikrobiologischer Status von Schlachtnebenprodukten verschiedener Tierarten (Schwein, Rind, Geflügel)
Claudio Zweifel, Mirjam Stefanie Hochreutener, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(1), 4–8