Volume 67 Issue 3 2016 - (June 2016)
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The effect of high temperature on collagen solubility and tenderness of roasted beef
Der Einfluss hoher Temperaturen auf die Kollagenlöslichkeit und die Zartheit von Rinderbraten
Monika Modzelewska-KapitułaJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(3), 87–91 - Original Article
Food safety and risk management of beef and beef products in Pakistan
Lebensmittelsicherheit und Risikomanagement bei Rindfleisch und Rindfleischerzeugnissen in Pakistan
Kashif Nauman, Peter Paulsen, Frans. J. M. SmuldersJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(3), 79–86 - Original Article
Antifungal activities of different essential oils against anise seeds mycopopulations
Fungizide Aktivität verschiedener ätherischer Öle gegen Anissamen-Pilzpopulationen
Mira Starovic, Danijela Ristic, Snezana Pavlovic, Mihailo Ristic, ... Mehmet Musa ÖzcanJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(3), 72–78 - Original Article
The pig kidney in the 21st century – which diagnoses could be made in the abattoir and how should they be interpreted?
Die Schweineniere im 21. Jahrhundert – Welche Diagnosen sind am Schlachthof möglich und wie sind diese zu interpretieren?
Jan Scheinert, Kristin Müller, Hermann Meiler, Heinz-Adolf SchoonJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(3), 64–71