Volume 67 Issue 2 2016 - (April 2016)
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Alginate based active edible coating effectiveness in shelf-life enhancement of hot smoked rainbow trout
Alginat-basierte essbare Beschichtungen – Verlängerung der Haltbarkeit von heiß-geräucherten Regenbogenforellen
Nuray Erkan, Murat YesiltasJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(2), 54–58 - Original Article
Influence of sous-vide cooking on physical, chemical, sensory and microbiological quality in deep water pink shrimp (Parapenaeus longirostris)
Einfluss des Vakuumgarens auf die physikalische, chemische, sensorische und mikrobiologische Qualität von Rosa Garnelen (Parapenaeus longirostris)
Aslı Cadun, Sükran Çaklı, Tolga Dinçer, E. Burcu SenJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(2), 47–53 - Original Article
Characterization of beef production chain in Pakistan
Die Lebensmittelkette „Rindfleisch“ in Pakistan
Kashif Nauman, Peter Paulsen, Frans. J. M. SmuldersJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(2), 40–46 - Original Article
Review: Fresh fruit and vegetables as vehicles of bacterial foodborne disease: A review and analysis of outbreaks registered by proMEDmail associated with fresh produce
Übersichtsarbeit: Früchte und Gemüse als Ursache lebensmittelbedingter Erkrankungen: Übersicht und Analyse der von proMEDmail registrierten Fälle rohkost-assoziierter Ausbrüche
Magdalena Nüesch-Inderbinen, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(2), 32–39