• Read about:
    • Schlachtlungenbefunde bei hochkonzentrierter CO2-Betäubung
    • Manufacturing conditions of…

  • Read about:
    • Samarella mycological profile and some bacteriological, physicochemical properties
    • Quality characteristics…

  • Read about:
    • Cleaning and disinfection protocols against Enterococcus faecalis biofilms
    • Pasteurization of red…

  • Read about:
    • Characterization of honey bee pollen
    • Listeria monocytogenes in meat, milk and cheese from Turkey
    •…

  • Read about:
    • Essential oils and the oxidative stability and microbiological quality of sea bass fillets
    • GC-MS…

  • Read about:
    • Spirulina and Chlorella as nutrient-dense food
    • Quality of Atlantic Salmon via use of natural preservatives
    •…

AfL-Logo

Journal of Food Safety and Food Quality

Offizielles Organ des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene der Deutschen Veterinärmedizinischen Gesellschaft e. V.


Lesen Sie eine Ausgabe gratis

Download Probeheft

Lebensmittelhygiene im Fokus

Das Journal of Food Safety and Food Quality ist das offizielle Organ des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene der Deutschen Veterinärmedizinischen Gesellschaft.

> Über uns